Muistamisia

Seku tallennan näitä muistamisia tänne. Ja siksiki, että en aina niin toistas itteäni, ko voisin täältä tarkistaa, mitä tuli tehtyä ja sanottua.

Mie tehen hyvin itsekkäistä syistä näitä muistamistaiteilujani eli käyn läpi surua ja iloa tai ilmasen iloa ja surua ja jotaki semmosta elämän tuntemusten ja näkemysten ittele julki ilmentämistä.

Siis inspiroitumista vartenhan mie kait näitä tänne haluan nyt. Ihan uuen löytämiseksikki vois nämät vanhat ja käytetyt muistamiset olla kivoja, vai mitä! Ole hyvä sullekki, jos kiinostaa!

Laitan mitä satun muistahmaan ja molen paljon laittanu postikortteja ihmisille, mutta nyt molen päättäny lopettaa sen homman. Postikhaan eijjole entisensä.

Enkä mie näitä tänne sen takia laita, että pitäs jonku jotaki enkähän mie lähetelly postikorttejakkaan, että saisin itte niitä takasin. Kerran mie lähetin yhtenä Pääsiäisenä oiken kauhniin postikortin ihan vaan ittele ja oli kivvaa ja nyt meilon netti ja rakastan nettiä ja teitä arhmaat kaikki.

Niin enhän mie ennää aattele, että onko joku minun ystävä, molen itte ystävä kelle itte haluan ja viihyn kenen seurassa viihyn. Olkhoon muut mitä haluaa kelle haluaa, son niitten homma ja kuka kenenki seurassa viihtyy, ihan vaphaasti ihmiset rakhaat!

Nyt heips ja laitan lissää tänne, jos näitä vielä tehen ja jos tänne laitan.

Hilkka Laronia 18052016 klo 15:48