Kotisivut

 

timantit

Ihanaa ihmiset, ihanaa

Ilmiömäistä, valtaisaa, täysillä, täydellistä, kipeää ja ihanaa! Päästän itseni irti, tyhmyydet ja omat perkeleeni saman tien. Lakkaan pidättelemästä itseäni, unohdan itseni, menen itseni ulkopuolelle! En kyttää, mitä muut minusta ajattelevat tai miltä näytän. Annan palaa.

Pelko on ymmärrettävää, kesyttämättömät menneisyyden kolhut itseään toistavia sähköiskuja ja kaikki kritiikki tappavaa myrkkyä, myös itsekritiikki.

Ratkaisu on siinä, että yhä uudestaan lakkaan pakenemasta omia tuntojani. Lopetan itse itseltäni piileskelyn, riisun naamioni, poikkean yhdenmukaisilta teiltä ja teen rauhan omien ajatusteni kanssa.

Kukapa muu muka ko sie itse

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni! Nämä ovat minun verkkosivuni ja tämä on minun elämääni! Kaikki näillä sivuillani vahvistakoon, ravitkoon ja valaiskoon minua ja jos tahdot, niin myös sinua ja olkoon tämä kaikki suhdettamme ylläpitävää höpinää!

Olen itse näideni sivujen Webmaster ja Web-disinger ja päivitän ja koodaan itse sivuni ja sitä samaa teen omalle elämälleni ja tahdonpa tai en, tulos näkyy kauas. Itseäni saan paljosta kiittää!

Päivitetty elämä näkyy pään asennosta, kävelytyylistä, tekemisen temposta. Se näkyy asenteissa, kiinnostuksen kohteissa, valinnoissa ja näkemiskyvyssä. Suosittelen kaikille: selvitä pääsi ja päivitä itsesi tähän päivään! Kukapa muu muka kuin sinä itse!

Hilkka Laronia

Omat kotisivut www.laronia.com