Hilkka Laronia

marjan kans paanalla

CV

Olen vapaa, ajattelen, tunnen ja toimin sillä tavalla ja niin puhtaasti kuin se milloinkin minulle on mahdollista. Olen kärsivällinen ja myötätuntoinen itseäni kohtaan. Olen riittävän hyvä. Ja samat suon sinulle!

Menetelmiäni elää: Toisista ihmisistä välittäminen, hyväksyminen, aktiivisuus, sujuvuus, sosiaalinen arastelemattomuus, vaatimattomuus, sitkeys, sydämellä, silmillä ja järjellä näkeminen, itkeminen, nauraminen, puhuminen, asioiden selvittäminen ja hoitaminen, toisen moraaliton kuunteleminen, auttaminen.

Kiinnostuksenkohteita: Ihmiset, luonto, rakennuttu ympäristö, yhteiskunta, maailman ilmiöt ja ihmisiksi eläminen.

Intohimoja: Toiset ihmiset, eläimet, kasvit, kivet, työ, kodinhoito, trampoliini, hyötyliikunta, kirjoittaminen, lukeminen, musiikki, maalaaminen, puhdetyöt ja Suomen Lappi.

Työkokemukset: Vuodesta 1967 kaupallisia, konttorellisia ja sosiaalipuolen töitä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Kolmannella sektorilla kolme useamman vuoden puheenjohtajuutta. Yksityisyrittäjä, johtaja, työllistäjä ja työntekijä.

Opintoni: Kaupallisen, terveydenhoidon, sosiaalipolitiikan, sosiaalipsykologian, sosiologian, steinerpedagogian, hoitopedagogian opintoja, perehtyneisyyksiä ja seminaareja. Ylioppilas, yo-merkonomi, lastenhoitaja, energiasisustaja® ammatillinen diplomikoulutus, juhlapuhujan koulutus, hygieniapassi ja uimamaisteri.

Luonnollisen, paineettoman ja tietoisen elämän monipuolinen, sosiaalinen ja inhimillinen kannattaja.

Ota yhteyttä, jos haluat: hilkka@laronia.com

Esittely kotisivuilla http://laronia.com/mieitte.html

Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia
Kaikilla ihmisen oikeuksilla vuodesta 1952
Oman elämäni supermalli
Ämmi Hilkkapien Onnentyär
Tomppelipalkinnon saanu Rinsessa
Pienpösilö Kukkapurkkikimppu